Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  maandag 15 juli 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenLevensverzekeringenUitkering bij OverlijdenUitvaartverzekeringGeldverzekering    
Uitvaart geldverzekering

U hebt uw eigen wensen. Hoe u uw woning inricht, welke vrienden u om u heen verzamelt, welke reizen u maakt. Wellicht hebt u ook wensen ten aanzien van uw uitvaart. U wilt dat alles goed geregeld is. Zoals u het voor ogen had.

Een uitvaartgeldverzekering biedt u die mogelijkheid.

U kiest zelf een bedrag dat bij overlijden direct wordt uitgekeerd. Wilt u een indicatie van de kosten van een uitvaart? Klik dan hier op bereken de kosten van een uitvaart. Zo weet u zeker dat de uitvaart geen financiële consequenties hoeft te hebben voor uw nabestaanden. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde begraafplaats, dan kunt u hier klikken, om de grafkosten op te zoeken.

Het verzekerde kapitaal kan geindexeerd worden, waardoor de verzekerde uitkering automatisch stijgt, wanneer de uitvaartkosten stijgen. Hiervoor gelden dan geen nieuwe gezondheidswaarborgen.

Tenslotte heeft u de mogelijkheid tot het meeverzekeren van aanvullende dekkingen, zoals premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en gezinsvrijstelling bij overlijden van een gezinslid.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn of wilt u een afspraak maken. Klik dan hier voor het maken van een afspraak.


Uitvaart inventarisatietool
 

 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid