Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  maandag 15 juli 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenRecreatieCaravanverzekering    
Caravanverzekering
Als u erop uit trekt met uw caravan, wilt u er natuurlijk genieten, en niet nadenken over wat er allemaal kan gebeuren. De caravan kan gestolen worden, of u kunt schade krijgen. Met een Caravanverzekering bent u gedekt tegen financiële risico’s. Zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Mogelijkheden in het kort:
  • U kunt kiezen voor een uitgebreide dekking tegen vrijwel alle soorten schade.
  • Toercaravans kunnen de eerste vijf jaar tegen nieuwwaarde worden verzekerd.
  • Mogelijkheid van hulpverlening in binnen- en buitenland.
  • Eventueel vergoeding voor vervangend vakantieverblijf bij schade aan uw caravan
Voor uw toer- of stacaravan hebben wij uitgebreide verzekeringen. Welke verzekering voor u het meest geschikt is, hangt onder andere af van de waarde en het bouwjaar van uw caravan. Er zijn verschillende verzekeringsvormen, zodat u altijd een geschikte verzekering vindt.

Casco Uitgebreid
Casco Uitgebreid is een zeer complete verzekering voor sta- en toercaravans die over het algemeen vrij jong zijn. Praktisch alle gevaren zijn hiermee gedekt, zoals schade door storm, lekkage, aanrijdingsschade, diefstal en schade tijdens transport. Maar u bent ook gedekt tegen aansprakelijkheid voor schade aan derden.

Casco Beperkt
Deze verzekering is met name geschikt voor caravans die ouder zijn dan zeven jaar, of als u een lagere premie wilt betalen. U bent dan verzekerd tegen schade door aansprakelijkheid, brand, diefstal, storm of vallend gesteente. U kunt uw inboedel en aanbouw meeverzekeren op dagwaarde tegen dezelfde risico’s als waartegen uw caravan is verzekerd.

Caravan


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid