Inloggen  
  zondag 23 januari 2022  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Financiele dienstverleningParticulierHypotheken    
Hypotheken

Een hypotheek kiezen betekent keuzes maken die een grote en langdurige invloed kunnen hebben op uw financiële situatie. De financiering van uw huis moet goed afgestemd zijn op uw situatie nu en in de toekomst. Daarom hebben wij vele soorten hypotheken in huis.

Hypotheken zijn er in veel soorten en maten. Welke hypotheek bij u past, hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie, uw financiën, uw leeftijd en uw wensen. Wat uw voorkeur ook is, bij ons kunt u terecht voor de juiste hypotheek en de rentevorm die bij u past.

 

Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van uw inkomen en van de waarde van het huis dat u wilt kopen. Het is aan u om te besluiten hoe u wilt aflossen. Kiest u voor de zekerheid dat u de hypotheek aan het einde van de looptijd hebt afgelost? Of bent u bereid meer risico te nemen met kans op extra rendement? De met ons samenwerkende hypotheekverstrekkers hebben een uitgebreid assortiment hypotheekvormen. Wilt u weten welke hypotheekvorm het best bij u past en wat de financiële gevolgen van de verschillende vormen zijn? Wij helpen u graag met het vinden van de hypotheekvorm die aansluit op uw situatie en uw wensen.


Persoonlijk advies

Wilt u weten welke hypotheekvorm wij u het beste kunnen aanbieden, dan zullen wij een afspraak met u maken voor een persoonlijk gesprek.

Om dit gesprek vlot te laten verlopen kunt u hiernaast op dit  logo klikken. Er wordt dan een vragenscherm geopend, waarin u antwoord kunt geven op alle vragen. Na het versturen zullen wij contact met u opnemen voor het maken van de afspraak. Samen met de reeds door u verstrekte gegevens kunnen wij u dan zo goed mogelijk adviseren Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid