Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  maandag 15 juli 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenInkomenWerkeloosheidsverzekering    
Vaste lasten aov

Bescherm uw levensstijl bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
U wilt als u door ziekte of een ongeval minder of niet meer kan werken of uw baan verliest, terugvallen op een goede verzekering. Een verzekering die ervoor zorgt dat de vaste lasten doorbetaald worden. Wij hebben hiervoor een passende oplossing. Met de Vaste Lasten AOV heeft u een verzekering die uitkeert als het even tegen zit. Bij arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk is aan de verzekerde maandelijkse vaste lasten.

De volgende vaste lasten kunnen verzekerd worden:
- Woonlasten: huur, rente en aflossing van de hypotheek, Onroerend zaak belasting (OZB)
- Premie verzekeringen: levensverzekering, inboedelverzekering en opstalverzekering
- Consumptief krediet: rente en aflossing
- Studiekosten van uw kinderen
- Alimentatie

De Extra’s:
- Bij overlijden door een ongeval of ‘acute’ ziekte, bijvoorbeeld een hartaanval of hersenbloeding, keert de Vaste Lasten AOV aan uw partner een bedrag van 12 keer het verzekerde maandbedrag uit.
- Vaak moeten bij arbeidsongeschiktheid aanpassingen aan de woning uitgevoerd worden. De Vaste Lasten AOV vergoedt tot € 5.000,- de kosten die krachtens de geldende wettelijke regelingen voor eigen rekening komen.


 

 

 

 


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid