Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  zaterdag 15 juni 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenVerkeerOldtimer motorverzekering    
Oldtimer motorverzekering

"Wij weten als geen ander hoe groot de liefde voor een oldtimer kan zijn. Een liefde die gekoesterd, gepoetst en vooral ook perfect onderhouden wordt. Wij bieden u de financiële bescherming om met uw oldtimer te kunnen rondrijden."

Met een Oldtimerverzekering is schade van buitenaf aan uw oldtimer royaal verzekerd.

De kenmerken

U kunt de dekking van uw Oldtimerverzekering naar keuze samenstellen. Afhankelijk van de waarde en het soort motorrijtuig, kiest u gewoon de verzekering die het best bij u en uw voertuig past. Vaak geldt de eis dat u voor het dagelijks gebruik een ander motorrijtuig ter beschikking moet staan en mag maar een beperkt aantal kilometers gereden worden met het voertuig per jaar.

U kunt kiezen uit de volgende dekkingen

WA verzekering
Het is wettelijk verplicht om uw auto voor minimaal EUR 1.120.000,- WA (wettelijke aansprakelijkheid) tegen materiële schade en EUR 5.600.000,- tegen letselschade te verzekeren. Deze verzekering dekt de materiële en letselschade die u met uw auto een ander toebrengt. Bij de meeste verzekeraars bent u echter standaard WA-verzekerd voor een bedrag van zelfs EUR 2.500.000,- tegen materiële schade en EUR 6.000.000,- tegen letselschade. En in het buitenland tot het wettelijke maximumbedrag dat daar geldt.

WA Cascoverzekering
Met deze complete motorverzekering bent u tegen wettelijke aansprakelijkheid verzekerd. Bovendien is schade aan uw eigen motor verzekerd tegen alle van buiten komende oorzaken. Bij een aantal verzekeraars kunt u uw motor verzekeren tegen de waarde die in een officieel taxatierapport staat vermeld tot zelfs drie jaar na het uitbrengen. Bovendien worden taxatierapporten van oldtimer-/klassiekerclubs vaak geaccepteerd als offieciële taxatierapporten.

WA Beperkt Cascoverzekering
De WA Beperkt Cascoverzekering dekt, behalve WA, ook schade aan uw motor welke buiten het verkeer is ontstaan, zoals diefstal en stormschade. Daarnaast bent u ook verzekerd bij een aanrijding met wild. U loopt met deze verzekering wel meer financieel risico dan met onze WA Cascoverzekering.

WA Brand
Deze verzekering dekt, behalve WA, ook schade aan uw oldtimer welke is ontstaan door brand.

WA Brand/Diefstal
Deze verzekering dekt, behalve WA, ook schade aan uw oldtimer welke is ontstaan door brand of diefstal van het voertuig.

U kunt de oldtimerverzekering uitbreiden met de volgende verzekeringen: Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid