Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  woensdag 22 mei 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Zakelijke verzekeringenVerzekeringen t.b.v. de ondernemingSchadeverzekeringenReizen en transportCollectievezakenreisverzekering    
Collectieve Doorlopende Zakenreisverzekering

Iedereen in één keer perfect en collectief verzekerd voor elke zakenreis. De Collectieve Doorlopende Zakenreisverzekering is het ultieme maatwerk in collectieve zakenreisverzekeringen. Werkelijk iedereen die namens uw bedrijf op zakenreis gaat is verzekerd zonder administratieve rompslomp. De verzekering wordt precies afgestemd op de behoeften van uw organisatie en uw medewerkers. Daarna kan iedereen zonder zorgen op zakenreis gaan met de geruststellende zekerheid dat professionele hulp direct kan worden ingeroepen als de nood aan de man komt.

 
Card-systeem
De verzekeringspas staat op naam van uw bedrijf en is een jaar lang geldig. Iedereen kan daarmee op elk gewenst moment goed verzekerd op zakenreis gaan. En of het verblijf nu langer of korter wordt dan gepland, u hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over de reisverzekering.
 
Slechts één keer aanvragen
De Collectieve Doorlopende Zakenreisverzekering hoeft u slechts één keer aan te vragen. De (voorschot) jaarpremie wordt onder meer gebaseerd op het aantal geschatte reisdagen. Bij de polis ontvangt u het aantal door u aangevraagde cards. Daarmee is iedereen uit uw bedrijf het hele jaar compleet en wereldwijd verzekerd. Pas aan het einde van het contractjaar wordt een definitieve opgave van het aantal gemaakte reisdagen gevraagd en wordt het verschil met het aantal geschatte reisdagen (bij 15% meer of minder) verrekend. Dit bespaart u niet alleen veel administratieve rompslomp, maar ook de poliskosten die u anders per individuele reisverzekering zou moeten betalen.
 
Voor multinationals, het midden - en kleinbedrijf en non-profit organisaties
Niet alleen grote internationaal opererende bedrijven regelen al hun zakenreisverzekeringen in één keer goed met de Collectieve Doorlopende Zakenreisverzekering, ook ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties kiezen in toenemende mate voor het gemak en de extra zekerheid die de Collectieve Doorlopende Zakenreisverzekering hun medewerkers biedt. De Collectieve Doorlopende Zakenreisverzekering is voor iedere onderneming die regelmatig medewerkers naar het buitenland stuurt de goede oplossing. Ook een dekking voor zakelijke reizen binnen Nederland is mogelijk. Standaard wordt het verzekeringscontract voor 1 jaar afgesloten. Kiest u echter voor een 3 jarig contract, dan is er een korting van 10% op de jaarpremie. Voor die bedrijven die voor het eerst medewerkers naar het buitenland sturen, is er een zogenaamde 'instap-verzekering' met aantrekkelijke premie en voorwaarden.


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid