Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  zaterdag 15 juni 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenVerkeerPersonenautoverzekering    
Personenautoverzekering

Dé autoverzekering die bij uw wensen en behoeften past !

U wilt uw auto goed verzekeren. Een WA-verzekering is wettelijk verplicht, maar, afhankelijk van de leeftijd en de waarde van de auto kan het verstandig zijn om deze verzekering uit te breiden. Dan is ook uw eigen auto verzekerd tegen schade. Wij bieden u zeer complete autoverzekeringen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Hoe u uw auto het beste kunt verzekeren, hangt onder meer af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. U vindt altijd een autoverzekering die bij uw wensen en behoeften past.

WA-verzekering
Het is wettelijk verplicht om uw auto voor minimaal EUR 1.220.000,- WA (wettelijke aansprakelijkheid) tegen materiële schade en EUR 6.070.000,- tegen letselschade te verzekeren. Deze verzekering dekt de materiële en letselschade die u met uw auto een ander toebrengt. Bij de meeste verzekeraars bent u echter standaard WA-verzekerd voor een bedrag van zelfs EUR 2.500.000,- tegen materiële schade en EUR 6.000.000,- tegen letselschade. En in het buitenland tot het wettelijke maximumbedrag dat daar geldt.

WA Casco-verzekering
Met deze complete verzekering bent u niet alleen WA-verzekerd, maar bent u ook verzekerd tegen schade aan uw eigen auto die door alle van buiten komende oorzaken is veroorzaakt. Een nieuwe auto kan de eerste 3 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd worden. Ook na deze periode geldt afhankelijk van de gekozen verzekeraar een gunstige afschrijvingsregeling. Bovendien kunt u uw mobiliteit verzekeren. Bij een ongeval in binnen- of buitenland krijgt u dan dag en nacht hulp. Dit geldt ook bij pech in het buitenland.

WA Extra-verzekering
De WA Extra-verzekering dekt naast wettelijke aansprakelijkheid de schade aan uw auto door onder andere hagel, storm, overstroming, brand, ruitbreuk, botsing met dieren, joyriding en diefstal. U loopt met deze verzekering wel meer financieel risico dan met onze WA Casco-verzekering.

Premie
De premie van de autoverzekering wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en onder andere bepaald door de leeftijd van de bestuurder, ouderdom van de auto en het aantal schadevrije jaren. Als u uw premie wilt berekenen kunt u hier
klikken. U weet dan direct hoeveel u precies moet betalen. Voor een tweede gezinsauto geldt een aantrekkelijke regeling.

Autoverzekering uitbreiden
U kunt uw autoverzekering uitbreiden met de volgende verzekeringen:


Premie voorbeelden
Man van 18 jaar, die een Peugeot 106 1.1 XN heeft,
die per jaar 10.000 km rijdt en nog geen schadevrije jaren
heeft opgebouwd. Onze WA premie per maand
inclusief kosten en assurantiebelasting:
 
€ 58,03 *
 
Man van 26 jaar, met een Volvo C30 2.0 van € 27.990,
die per jaar 25.000 km rijdt en 8 schadevrije jaren heeft
opgebouwd. Onze WA-Volledig Casco premie per maand
inclusief kosten en assurantiebelasting:
 
€ 47,49 *
 
Man van 40 jaar, met een Mercedes E 200 CDI van 52.380,
die per jaar 40.000 km rijdt en 11 schadevrije jaren heeft.
Onze WA-Volledig Casco premie per maand inclusief
kosten en assurantiebelasting:
 
€ 86,02 *.
 
* De premie zal het tweede jaar lager zijn, doordat er
schadevrije jaren worden opgebouwd en de poliskosten
het tweede jaar lager zijn.

 


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid