Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  zaterdag 15 juni 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenVerkeerMotorverzekering    
Motorverzekering

Het is verstandig om uw motor goed te verzekeren. Want ondanks een voorzichtige rijstijl kan een ongeluk snel gebeuren. En ook als u uw motor goed beveiligt kan de motor gestolen worden. Dit soort gevallen zijn extra vervelend als u niet goed verzekerd bent. Een goede motorverzekering biedt uitkomst.

Kenmerken:

  • Uw nieuwe motor kunt u tot drie jaar tegen nieuwwaarde verzekeren.
  • Door schadevrij te rijden kunt u tot 80% op uw premie besparen.
  • Een aantal verzekeraars geven een aantrekkelijke premiekorting bij goede beveiliging.

Hoe u uw motor het beste kunt verzekeren, hangt onder meer af van de waarde en het bouwjaar van de motor. Wij hebben altijd een verzekering voor u die hier goed bij aansluit.

WA verzekering
Het is wettelijk verplicht om uw auto voor minimaal EUR 1.120.000,- WA (wettelijke aansprakelijkheid) tegen materiële schade en EUR 5.600.000,- tegen letselschade te verzekeren. Deze verzekering dekt de materiële en letselschade die u met uw auto een ander toebrengt. Bij de meeste verzekeraars bent u echter standaard WA-verzekerd voor een bedrag van zelfs EUR 2.500.000,- tegen materiële schade en EUR 6.000.000,- tegen letselschade. En in het buitenland tot het wettelijke maximumbedrag dat daar geldt.

WA Cascoverzekering
Met deze complete motorverzekering bent u tegen wettelijke aansprakelijkheid verzekerd. Bovendien is schade aan uw eigen motor verzekerd tegen alle van buiten komende oorzaken. Een nieuwe motor is meestal het eerste jaar tegen nieuwwaarde verzekerd en dit is bij een aantal verzekeraars uit te breiden tot zelfs drie jaar. De WA Casco-verzekering kent bovendien een gunstige afschrijvingsregeling.

WA Beperkt Cascoverzekering
De WA Beperkt Cascoverzekering dekt, behalve WA, ook schade aan uw motor welke buiten het verkeer is ontstaan, zoals diefstal en stormschade. Daarnaast bent u ook verzekerd bij een aanrijding met wild. U loopt met deze verzekering wel meer financieel risico dan met onze WA Cascoverzekering.

U kunt de motorverzekering uitbreiden met de volgende verzekeringen: Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid