Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  zaterdag 15 juni 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Zakelijke verzekeringenVerzekeringen t.b.v. de ondernemingSchadeverzekeringenGebouwen, Inventaris en GoederenInventaris en Goederenverzekering    
Inventaris goederenverzekering

Naast schade aan het bedrijfsgebouw kan er ook schade ontstaan aan de inventaris en goederen die in het gebouw aanwezig zijn. Deze schade kunt u verzekeren op een inventaris-/goederenverzekering.

Hiermee heeft u een zeer uitgebreide dekking voor schade door onder andere brand, inductie, inbraak, storm, blikseminslag, leidingbreuk, neerslag en diefstal.

Koelschadeverzekering 
Uitval van een koeling door een defect aan de koelinstallatie of een langdurige storing kan voor een grote schadepost zorgen. In combinatie met een inventaris-/goederenverzekering kunt u dit risico verzekeren.

Lichtreclameverzekering 
Wanneer uw lichtreclame zich op of aan het eigen gebouw bevindt en het gebouw of de inventaris/goederen verzekerd is, dan kunt u ook uw lichtreclame meeverzekeren. Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid