Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  zaterdag 15 juni 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenZorgZorgverzekering    
Zorgverzekering

Iedereen in Nederland is verplicht verzekerd volgens de wettelijk basiszekering. Ook de dekking is wettelijk bepaald. Met de basisverzekering verzekert u uzelf voor de meest voorkomende medische kosten, zoals de kosten voor de huisarts, het ziekenhuis, medicijnen en kraamzorg. U kunt u kiezen uit twee varianten: de Restitutieverzekering, voor als u zelf wilt bepalen bij wie u zorg afneemt en de Naturaverzekering, waarbij u voor bepaalde vormen van zorg wordt verwezen naar door de verzekeraar geselecteerde zorgverleners. Bovenop de basisverzekering is ook een aantrekkelijk pakket van aanvullende verzekeringen mogelijk.

Hoewel de basisverzekering qua dekking bij alle verzekeraars gelijk is, geldt dit niet voor de aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunnen er ook verschillen zitten in de basisverzekering, zoals bijvoorbeeld de dekking in het buitenland. Het is belangrijk dat u verder kijkt dan alleen de premie die u moet betalen.

Uiteraard kunnen wij u helpen bij het vinden van een voor u geschikte zorgverzekering.

Vergelijk hier de dekkingen en bereken de premie van alle zorgverzekeraarsBereken hier uw premie


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid