Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  zaterdag 15 juni 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenGezinRechtsbijstandsverzekering    
Rechtsbijstandsverzekering

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar uzelf, uw partner en uw kinderen lopen elke dag weer de kans in een conflictsituatie terecht te komen met ingrijpende financiële gevolgen.

Met Rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor. U bent verzekerd van de allerbeste juridische hulp. Uw zaak wordt behandeld door deskundigen die de weg weten in de complexe wereld van wetten en regels. Experts die via een advies of bemiddeling snel een oplossing voor u vinden of zich inspannen om uw juridische mogelijkheden te benutten. U bent hiervoor - behalve uw premie - geen kosten verschuldigd. Maar nog belangrijker is dat u er met professionele rechtsbijstand zeker van bent dat uw zaak op een goede manier wordt afgehandeld. Zo krijgt u waarop u recht heeft. Overal en voor uw hele gezin.

Denkt u zich eens in...

  • Dat u een verkeersongeluk krijgt en uw beroep niet meer kunt uitoefenen. En dat de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van het ongeval u niet volledig schadeloos wil stellen.
  • Dat u uw badkamer laat verbouwen en dat door een fout van de installateur uw woonkamer blank komt te staan en uw parket waardeloos wordt. Terwijl de installateur aansprakelijkheid ontkent.
  • Dat u in een arbeidsconflict terechtkomt en uw baan verliest.
  • Dat uw bank een fout maakt bij de aankoop van effecten en u veel geld verliest.
  • Als u niets doet, dan draait u in de bovenstaande gevallen zelf op voor de juridische en financiële gevolgen. Natuurlijk kunt u gaan procederen. Maar de kosten daarvan zijn vaak niet te overzien.

Vrouwe Justitia


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid