Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  woensdag 22 mei 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenVerkeerAllianz Global Assistance Pechhulppakket    
Allianz Assistance Pechhulppakket

Het klinkt vreemd, maar autopech heeft ook een feestelijke kant. Misschien heeft u het zelf al eens meegemaakt. De auto doet helemaal niets meer. En dan, dan is er dat moment dat er hulp komt. Een vakman die uw auto weer aan de praat krijgt. Een hulpdienst die u weer op weg helpt. Vervangend vervoer. Wat een opluchting!

 Zo voordelig als u wilt U kunt kiezen uit vier pakketten en een aanvullende module. Zo heeft u dus altijd de pechhulp die past bij de manier waarop u uw auto gebruikt. De premies van deze pakketten zijn zeer scherp. U betaalt minder premie voor optimale service.

Doe als de grote automerken, kies ook voor Allianz Global Assistance Pechhulppakket Allianz Global Assistance kent dat gevoel maar al te goed. Wij maken het dagelijks mee. Want jaarlijks helpen wij duizenden autorijders met pech weer op weg. In Nederland, door heel Europa. Tot nu toe werkten we rechtstreeks voor grote, gerenommeerde automerken. Daardoor verzorgen we de pechhulpverlening voor 800.000 autorijders in Nederland. Nu kunt ook u direct profiteren van deze ervaring, met de zeer complete en voordelige Allianz Global Assistance Pechhulppakket.


Sluit direct af

Autopech


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid