Invoegen:    
Zichtbaarheid:     Module:   
  Inloggen  
  woensdag 22 mei 2024  
 Zoeken:
 

Wij zijn lid van de NVA

Autoriteit Financiele Markten

Wij zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële DienstverleningProducten (per rubriek)Particuliere verzekeringenSchadeverzekeringenInkomenArbeidsongeschiktheidverzekering    
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zelfstandige kunt u het zich nauwelijks veroorloven om arbeidsongeschikt te worden. Het wel en wee van het bedrijf is immers van u afhankelijk! Arbeidsongeschiktheid brengt met zich mee dat de inkomsten verminderen of geheel uitblijven, terwijl de uitgaven gewoon doorgaan. Een goede regeling is dus onontbeerlijk!

Met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u zich goed verzekeren, voor als u door ziekte of een ongeval niet (meer) kunt werken. Wij bieden u een Arbeidsongeschiktheidsverzekering met een zeer complete dekking.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de uitkering van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering stijgt met ten minste de inflatie. Stel dat u op uw 30e arbeidsongeschikt wordt en tot uw 65e een uitkering krijgt van 80% van uw huidige inkomen. U moet er toch niet aan denken om nu een inkomen te hebben van wat wat de mensen 35 jaar geleden verdienden.


Ladder


 Copyright Hendriks Assurantien   Gebruiksovereenkomst  |  Privacybeleid